Σ.Γ. ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η Εταιρεία Σ.Γ Σκιαδαρέσης ξεκίνησε από ένα παραδοσιακό εργαστήριο λουκουμιών και ζαχαρωδών στην Πάτρα το 1946 από τον Σπυρίδωνα Σκιαδαρέση. Την οικογενειακή επιχείρηση ανέλαβε το 1965 ο γιος του Γεράσιμος, ο οποίος ακολουθώντας το όραμα του πατέρα του, συνέχισε με επιτυχία το έργο του ιδρυτή, καταφέρνοντας σταδιακά να την επεκτείνει σημαντικά και να την μετατρέψει σε βιοτεχνία. Από το 1985 η επιχείρηση στεγάζεται σε νέες ιδιόκτητες παραγωγικές εγκαταστάσεις 2000 τ.μ. στην Εγλυκάδα Πατρών.

Το 1998 την επιχείρηση αναλαμβάνει η νέα γενιά, Σπύρος και Βιβιάνα Σκιαδαρέση και η δομή της Εταιρείας αλλάζει σε ομόρρυθμο Εταιρεία. Οι νέοι επιχειρηματίες ανανεώνουν τις λειτουργίες της Εταιρείας κι εμπλουτίζουν τις πολύτιμες "μυστικές" συνταγές του ιδρυτή της, παρέχοντας μεγαλύτερη γκάμα λουκουμιών και ζαχαρωδών. Ταυτόχρονα ανακαινίζουν το κατάστημα λιανικής στον χώρο του εργοστασίου, προσφέροντας την δυνατότητα στους φίλους του λουκουμιού να προμηθεύονται απευθείας από τον χώρο παρασκευής τους, τα αγαπημένα τους γλυκίσματα.

Το 2005 αποτελεί την αφετηρία μιας κομβικής περιόδου για την Εταιρεία, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε καθολική ανακαίνιση των εγκαταστάσεων, επένδυση σε νέα μηχανήματα, πιστοποίηση κατά ISO 90001/2000 και το τελικό στάδιο πιστοποίησης HACCP.